Ha tiszta bolygót szeretne hagyni a következő generáció illetve nemzedék  számára,  a TSM kft. a városi hivatallal és a RECObal kft.-vel karöltve lehetőséget kínál az együttműködésre a hulladékosztályozás területén. A legtöbb hulladék - különválogatva - anyagában újrahasznosítható, vegyesen viszont csak növeli a szeméthegyet. A hulladékhegyek csökkentésének egyik lehetősége a szelektív hulladékgyűjtés, mely többek között a számunkra már feleslegessé, használhatatlanná vált hulladékoktól segít bennünket környezetbarát módon megválni.

Ha törődik a környezettel és az életminőséggel, csatlakozzon hozzánk!

Feltételek:

Aki bekapcsolódik a hulladékosztályozásba, kap 3 db műanyagzsákot a műanyag – fém és a többrétegű hulladékok osztályozására és 1 db erősített zsákot az üvegre.

  • Az első zsákba a tiszta PET flakonok a háztartási olajosflakonon kívül és egyéb műanyag csomagolóanyagok (háztartási és tisztálkodási szerek)
  • A második zsákba kerülnek az italosdobozok (alumínium illetve fém), fémalapú csomagolóanyagok, fóliák, zacskók ( nem szennyezett)
  • A harmadik zsákba a többrétegű csomagolóanyagok (tetrapack) valamint a szennyezett műanyaghulladék
  • A negyedik erősített zsákba pedig a tiszta üveghulladék

Az üveghulladék biztonságos gyűjtésére lehetőség van 120 literes illetve 240 literes zöld színű tárolóedény vásárlására a TSM kft.-nél, a 120 literes tárolóedény 30Eur/db a 240 literes pedig 40 Eur/db.

További információért hívja a következő telefonszámot: +421 948 589 160 vagy kérdésére szívesen válaszolunk a következő e-mail címen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A környezet drága kincs. A környezetünk egy tükör, amelyben láthatjuk tetteink vagy nemtörődömségünk következményeit.

szelektiv hulladek gyujtese